Tuntuu, että tämä alkuun pääseminen on aika pötköön kirjoittamista. Hoidot käynnistyivätkin yllättävän nopeasti ja siksi koetan alun tunnelmat saada nyt kirjoitettua ns. alta pois.

Vuoden vaihteessa luovutus ei juuri mielessä pyörinyt. Mitään konkreettista ei tapahtunut eikä uusia käyntejä oltu sovittukaan. Klinikalla on tiedossa ulkoiset ominaisuuteni, (silmien- ja hiustenväri, paino, pituus) joiden perusteella luovutettuja munasoluja odottavista naisista etsitään parhaiten minun ominaisuuksia vastaava henkilö.

Tammikuun lopulla puhelin soi. "Sinulle olisi nyt löydetty vastaanottava osapuoli, sovitaanko käyntiaikaa tänne Klinikalle?" Pakko myöntää, että hieman alkoi huimata sillä kohtaa. Päämäärätön odottelu loppuisi ja olisi aika todella käydä hommaan käsiksi! Helmikuun puoliväliin varasin ajan verikokeiden ottoon Klinikalle. Se oli nopea reissu, olisiko mennyt vartti kaikkinensa? Pissanäytteestä tutkittiin kuppa ja verikokeesta hiv, hepatiitti ja dna. (Saattoi olla muutakin, en muista) Veriryhmäni tiesin itse kertoa ja se merkattiin ylös.

Nyt olisi tarkoitus saada kuukautiskiertoni samaan rytmiin vastaanottajan kanssa, joten aloitin hormonihoidon. Läheisestä apteekista sain poislähtiessäni hakea 3kk Marvelon e-pillerit (käsittääkseni tarvitsen vain yhden kuukauden satsin..) ja niiden aloittaminen sovittiin Klinikalla.
Sain myös hoidoistani teoreettisen kaavion siitä miten homma etenee. Varsinaista punktiopäivää en tiedä eikä sitä pysty vielä varmasti päättämäänkään.