Klinikan maksama "luovuttajan korvaus" oli tullut tililleni. Sitä oli rokotettu itse antamallani veroprosentilla ja niinpä maksettavaa jäi 488,84 euroa. Laskin,että korvauksen bruttosumma on kymmenen prosenttia siitä summasta, jonka saajapuoli on joutunut maksamaan omasta hoidostaan. Reilua?

Rahasta en osaa sanoa mitään. En tiennyt minkälaista summaa odotinkaan. Tiedän, että summaan vaikuttavat kilometrikorvaukset kotoa Klinikalle (osaltani liki 20km) ja lasteni lukumäärä (niin, miksi..). Olin päättänyt, että maksettavalla korvauksella tehdään jotakin kivaa. Joku kiva hoito kosmetologilla tai pikainen laivareissu naapurimaahan. Rahaa ei sovi käyttää City-Marketin kassalaskuun. Mitään päätöstä en ole tehnyt.
Pidän kuitenkin kohtuullisena korvauksen määrää. Käyyntikertoja Klinikalle  tuli useita ja toki ne aiheuttivat työaikajärjestelyjä. Eikä se piikkienkään pistely nyt niin ihanaa ollut. Tai puhumattakaan siitä punktiosta.

Muuten jos verrata täytyy, niin kyllä kotipiikit olivat jännittävämpiä ja kipeämpiä kuin itse punktio. Kotona vastuu on yksin minun. Ja hoitoalan ammattilaisena jotenkin ammattiylpeyskin oli pelissä.