Kesä hurahti ohi ja nyt ovat koulutkin avanneet ovensa. Pyydän heti anteeksi. Lupasin viime kirjoituksessani keväällä, että palaan saman viikon aikana kertomaan raskauskuulumisia. En palannut. En oikeastaan tiedä miksi, mutten tähän päivään mennessä ole saanut soitettua Klinikalle ja kysyttyä tuloksia. Asiaa olen toki joitain kertoja pohtinut, mutta jollakin tapaa puhelu ei ole tuntunut oikealta ratkaisulta.

Tämä päivä muutti tilanteen. Klinikalta soitettiin minulle ja tiedusteltiin halukkuuttani uuteen luovutukseen.
Klinikalla olisi ilmeisesti mietittynä valmiina joku ulkoisesti itseni kaltainen nainen. No, olihan sitä puhettakin jo, että syksyllä palaillaan asiaan...

Nyt kyselin aiemmasta luovutuksesta. Ns. tuoresiirto eli munasoluni hedelmöitettiin heti punktion jälkeen ja siirrettiin äidin kohtuun tehtiin samana päivänä (oleellisesti,höh) kuin punktioni. Alkioita siirrettiin kaksi, mutta raskaus ei jatkunut. Loput alkiot pakastettiin ja niistä 1-2 on siirretty myöhemmin äidille. Äiti on kuulemma edellen raskaana ja pakkasessa on kolme alkiota odottamassa. Jipii!!!  Tieto raskaudesta tuntui jotenkin hienolle, mutta toisaalta ei oikeastaan miltään. Ja se tässä onkn kamalaa. Pitäisikö hyppiä nyt kattoon? Kuuluuko olla onnellinen? Mielestäni ei, en minä ole raskaana. Minun osuuteni päättyi jo lähes puoli vuotta sitten. Olenko nyt sitten tunteeton..

Lupailin uuteen luovutussessioon lähteä. Tällä viikolla menen Klinikalle fyysiseen tarkastukseen ja verikokeisiin. Kuulemma psykologille ei enää tarvitse mennä, jollei koe suurta syytä. Mietinpä vaan, että jos kokee suurta tarvetta kallonkutistajan aikaan, onko silloin edellytyksiä luovuttamiselle?
Hoitaja puhelimessa ei ollut ennestään tuttu, mutta aivan ihanan kuuloinen ja hommassa heti mukana.
Jotenkin ajattelin, että viimeksi tämä blogin kirjoittaminen luovutusprosessin edetessä tuntui hyvälle tavalle keventää tuntoja. Nyt ajatteliin jatkaa kirjoittelua tämän mahdollisesti tulevankin kierroksen ajan.

Jos siellä joku näitä juttuja lukee, ottaisin enemmän kuin mielelläni kommentteja tai kysymyksiä vastaan.